Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Batterijen voor gehoorapparaten vind je bij Phonak

Gehoortoestel

GehoortoestelMijn moeder heeft enkele jaren een hoorapparaat gekocht bij Phonak,een aanbieder met reeds 70 jaar vakmanschap in innovatieve technologieën wat betreft hoorapparaten. Onlangs merkten we echter dat ze niet alles meer kon verstaan. Dus vroegen we ons af hoe dat kwam. Na even denken kwamen we tot de conclusie dat de batterijen van het hoortoestel hoogstwaarschijnlijk aan vervanging toe waren. Op zoek naar nieuwe batterijen voor gehoorapparaten dan maar.

Waar kan je terecht voor batterijen voor gehoortoestellen?

Eerst dacht ik: waar vind ik nu batterijen voor een gehoortoestel? In een gewone winkel vind je dat toch niet? En in andere zaken, hebben ze dat wel? Waar kan ik terecht? Dan begon ik mij vragen te stellen over de innovaties die elkaar tegenwoordig alsmaar sneller opvolgen. Alles verandert tegenwoordig zo snel, dus zijn er wel batterijen beschikbaar die compatibel zijn met het toestel dat nu toch al wel enkele jaren oud is? Gezien de vele vragen waar ik mee zat, was ik wat onzeker over wie ik moest aanspreken. Dan dacht ik eraan om eens langs te gaan bij Phonak, de aanbieder waar we het apparaat destijds hebben gekocht. Onder het motto ‘wie niet waagt, niet wint’ ging ik eens langs bij hen.

Gehoortoestel

Batterijen voor gehoorapparaten vervangen

Bij Phonak werd ik vriendelijk onthaald en werd er geluisterd naar wat ik te vertellen had. Ze zeiden dat ze mij verder konden helpen en dat ik het toestel mocht binnenbrengen om het weer goed te doen functioneren. De batterijen zouden namelijk door een medewerker van Phonak in het toestel worden gestoken. Wat een service! Ik bracht het toestel op een namiddag binnen en enkele uren later kon mijn moeder weer genieten van alles wat er rond haar gebeurde.