Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Bij Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties ondergaan?

Wist je dat je bij Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties kan laten uitvoeren? Deze ingreep is enorm van belang wanneer de klachten te erg wordt. 

schaamlipcorrc

Voor enkele weken terug begon ik aardig wat klachten te krijgen in mijn schaamstreek. Met alles wat ik deed op dat moment werd de pijn heftiger waardoor ik bijna niks meer kon doen. Niet meer sporten of uberhaupt naar de winkel fietsen. Ik kwam op gegeven moment op de bank te liggen waar ik enorm van baal. Dit was voor mij het punt om hier verandering in te brengen. Als eerste heb ik een afspraak bij de huisarts gehad waar het duidelijk was dat een ingreep in mijn schaamstreek van belang was. Ik ben dan ook gaan zoeken op het internet naar een kliniek die mij hiermee kon helpen. Dankzij het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Kliniek Veldhoven.

Afspraak gemaakt

Aangezien ik er niet op zit te wachten om nog langer met deze pijnklachten rond te lopen heb ik ervoor gekozen om bij hun een afspraak te maken. Deze afspraak kon gelukkig vrij snel volgen waardoor ik niet nog langer op de bank hoef te liggen.

schaamlip

Dankzij het zoeken op Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties ben ik bij hun terecht gekomen. Een goed gesprek welke ik heb gehad is voor mij duidelijk geworden dat ik hier aan het juiste adres ben. Over vier dagen heb ik mijn ingreep bij hun, ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is dat ik de dagelijkse gang van zaken weer kan oppakken!