Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Creme voor gevoelige huid is ook een goede optie

droge huid

Een aantal weken geleden kwam ik een creme voor gevoelige huid tegen en die besloot ik maar eens te proberen. Nooit eerder heb ik een creme voor gevoelige huid geprobeerd, maar mijn huid werd ook nooit super goed. Altijd had ik rijke cremes voor ’s ochtends en ’s avonds en daar werd mijn huid wel blij van. Maar echt een glad en soepel lichaam werd het niet. Toen ik dit goedje van Kneipp tegenkwam leek dit mij een uitgesproken kans toch eens iets anders te proberen. Zo gezegd, zo gedaan. En dat was absoluut een goede optie! Vaak verbergt een droge huid zich onder een laagje vet. Hoe dat werkt zal ik je uitleggen: je huid is uitgedroogd en doet daarom heel hard zijn best niet meer droog te zijn; veel aanmaak van talg/vet dus, waardoor je huid glimt. Nu denk je dat je een vette huid hebt en gebruik je producten waar het juist nog droger van wordt! Om dat tegen te gaan gebruik je een creme voor de droge huid. Zoals ik ook deed.
droge huid

Veel keuze

Mijn huid is nu een stuk beter en daarom geef ik ook jullie dit advies. Kijk eens wat jij eraan kunt doen en wat er met jouw huid gebeurt! Bij Kneipp heb je veel keuze in soorten producten en vooral ook in de geuren die zij aanbieden. Er zit voor iedereen vast iets tussen wat echt heerlijk ruikt. Ik wens je alvast veel succes en plezier van jouw nieuwe huid!

 

droge huid