Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Fysiotherapie in Veenendaal, geschikt voor iedereen

Fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie VeenendaalBen jij op zoek naar goede fysiotherapie Veenendaal? Dan kan ik Fysiotherapie De Ellekoot van harte aanraden. Zelf ben ik hier erg goed geholpen. Ik loop namelijk al een aantal jaren met een hoofdpijn die behoorlijk heftig is. Deze hoofdpijn komt af en toe opzetten en houdt dan een paar dagen aan. Ik had al veel geprobeerd om dit te verhelpen, maar nog steeds geen goede oplossing gevonden. Toen hoorde ik van een vriendin die hetzelfde probleem had. Zij heeft toen manuele therapie gevolgd en dit heeft haar enorm geholpen. Daarom besloot ik het ook eens te proberen, want misschien kwam ik ook wel van mijn hoofdpijn af! Al binnen de kortste keren kon ik terecht voor een intake bij deze praktijk voor fysiotherapie in Veenendaal.

Direct goed geholpen met fysiotherapie in Veenendaal

Tijdens mijn intakegesprek heb ik de fysiotherapeut verteld over mijn klachten. Hij wist me te vertellen dat mijn hoofdpijn waarschijnlijk ontstaan vanuit mijn rug. Wanneer je spieren namelijk verkrampen kan dit uitstralen naar andere lichaamsdelen. Hij raadde me dan ook manuele therapie aan en samen hebben we een behandelplan opgesteld. Zo wist ik precies wat me te wachten stond.

In eerste instantie is de fysiotherapeut dus echt op zoek gegaan naar de oorzaak van mijn klachten zodat we deze effectief konden behandelen. Na een aantal behandelingen merkte ik zichtbaar verschil. Door middel van verschillende technieken en oefeningen nam de pijn af en merkte ik dat ik me fitter en vitaler voelde. Zowel mijn hoofd- als rugklachten verminderden en er is echt een last van mijn schouders gevallen. Ik kan deze fysiotherapie in Veenendaal dan ook aanraden aan iedereen die met hetzelfde probleem rondloopt.

Fysiotherapie VeenendaalAllerlei specialisten onder één dak

Daarnaast kun je bij deze fysiotherapie Veenendaal natuurlijk ook terecht wanneer je een blessure hebt. Ze bieden oefentherapie aan, maar ook osteopathie, shockwave therapie en kinder oefentherapie. De kans is dus groot dat jij ook bij deze praktijk terecht kunt, er is altijd wel een specialist in huis die jou verder kan helpen!