Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Geniet van een volle bos haar op je hoofd dankzij de haartransplantatie bij Esteworld

Als je een tekort aan haar hebt omdat je genen van mening zijn dat haar op je hoofd niet nodig is, dan kun je daar wat aan doen. Je kunt bij Esteworld in Turkije namelijk een professionele haartransplantatie ondergaan, zodat je kalende hoofd wordt omgetoverd in een hoofd met een volle bos met haar. Haar op het hoofd heeft wel degelijk een functie, dus het is niet zo dat de genen zich door een evolutionair voordeel hebben ontwikkelend tot kalende genen. Haar houdt je lichaam warm, want heel van de warmte in je lijf kan via het hoofd ontsnappen. Dus als je kaal bent, dan ontsnapt die warmte des te sneller. Daarom moeten kale mensen in de winter veel eerder een muts dragen dan mensen met een volle bos haar. In de zomer heb je het nadeel dat een kaal hoofd meteen verbrandt in de zon. Je moet dan al snel je hoofd insmeren of een pet dragen. Haar dient dan ook niet alleen maar een esthetische functie. Het feit dat we kaalheid kunnen compenseren met menselijke uitvindingen wil niet zeggen dat we dus zonder haar kunnen. Maar het is uiteraard wel de esthetische overweging die ervoor zorgt dat mensen een hekel hebben aan hun kaalheid. De praktische nadelen zijn immers wel op te lossen via de uitvindingen, maar de uitstraling van een kaal hoofd kun je niet zomaar oplossen. Je kunt wel een pet dragen, maar die moet op den duur wel afgezet worden. Daar komt bij dat een pet ook niet altijd even mooi staat en het is zeker geen oplossing in een formele of zakelijke setting. Het is dan ook beter om gewoon een haartransplantatie te ondergaan. Maar als je daarvoor kiest, dan moet je wel zorgen dat deze haartransplantatie goed wordt uitgevoerd. Half werk is geen optie, want dan ben je vaak nog verder van huis dan wanneer je gewoon kaal bent. Sommige kwakzalvers beloven je haar terug te geven voor een laag tarief, maar uiteindelijk raak je dan misschien wel opgescheept met een hoofd vol littekens. Zelfs als het een aardig resultaat is, dan heb je daar nog niks aan, want dan ziet iedereen dat je implantaten hebt. Perfectie is dan ook het enige resultaat dat acceptabel is, want alleen dan krijg je een haardos die natuurlijk oogt. Om die reden doe je er goed aan om voor de haartransplantatie naar Esteworld in Turkije te reizen. Esteworld is namelijk de beste kliniek voor haartransplantaties in Europa.

Bekijk de website voor informatie over de haartransplantatie

Als je meer wilt weten over de haartransplantatie bij Esteworld, dan kun je terecht op de website van esteworld-haartransplantatie.nl. Hier lees je meer over de behandeling en wat je in de kliniek zoal kunt verwachten. Je leest dan ook meteen van welke voordelen jij bij deze kliniek kunt profiteren als je er een haartransplantatie ondergaat. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Nederlandse begeleiding
  • Gratis consult en nazorg
  • Direct contact met de kliniek
  • Maatwerk per persoon

Neem contact op via esteworld-haartransplantatie.nl

Als je een afspraak wilt maken of als je meer wilt weten, dan kun je het beste gewoon even contact opnemen met de kliniek. Je vindt de contactinformatie op de site.