Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Haren verwijderen door middel van bios square epil doe je bij Gentle Clinics!

Gentle Clinics in Amsterdam is dé gespecialiseerde kliniek voor 100% effectief ontharen met de allernieuwste lasertechnologie. Wij werken met de bios square epil, de meest krachtige en effectieve ontharingslaser op het moment. Wij zorgen ervoor dat u nooit meer hoeft te scheren, epileren of harsen. Gentle Clinics is de eerste in Amsterdam en de tweede kliniek in Nederland die gebruik maakt van deze nieuwste lasertechnologie. Hierdoor onderscheiden wij ons met concurrent en weten wij keer op keer klanten tevreden te stellen.

Waarom kiezen voor bios square epil?

Door te kiezen voor Gentle Clinics, kiest u voor een unieke behandelmethode en een volledig effectieve ervaring. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de twee krachtigste lasers, gecombineerd in één apparaat. De bios square epil is het eerste apparaat ter wereld dat met haar laser een vierkant gebied behandelt. Door het gebruik van deze laserbehandeling, kunnen wij een effectievere behandeling garanderen dan bij andere klinieken.

ontharen met de bios square epil

Wanneer u kiest voor het ontharen van ongewenste huid op uw lichaam kunt rekenen op de beste kwaliteit. De voordelen van het ontharen met bios square epil zijn:

  • 100% pijnloos ontharen
  • gratis proefbehandeling
  • definitief ontharen
  • minder behandelingen nodig dan bij andere klinieken
  • bij Gentle Clinics zijn er geen wachttijden

Ontharen met bios square epil zorgt voor het veilige en efficiënte verwijderen van ongewenste haren op het lichaam.