Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

kapper capelle aan den ijssel

Uiterlijk vind ik enorm belangrijk. Daar hoort een goede kapper bij. Zelf ga ik altijd naar de kapper capelle aan den ijssel. De kapsalon is van Daan van Boven. Een goede kapper met ervaring. Ik ben bij het bedrijf terecht gekomen via een goede kennis van mij. Hij adviseerde mij om eens naar Daan te gaan. Op advies heb ik dat gedaan en geen moment spijt van gehad. Het is een hele vriendelijke man wat goed is geschoold. 

Zij weten precies wat er nodig is om het gewenste kapsel te krijgen. Zo zijn zij goed op de hoogte van de mode, zodat zij jou goed kunnen knippen.

Echt een aanrader

Een paar maanden geleden ben ik daar voor het eerst geweest en ik kon daar nu nog steeds. Als je opzoek bent naar een goede kapper is de kapper in capelle aan den ijssel echt een aanrader. Zij hebben namelijk gekwalificeerd personeel, scherpe prijzen en leveren kwaliteit. Dat is precies wat je verlangt van een kapper.

Op de website vind je veel informatie over de diensten die zij aanbieden. Mocht je een afspraak willen maken of vragen hebben kan je altijd contact opnemen. Telefonisch en via de mail.