Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Kliniek Veldhoven: mijn redding voor overmatig zweten én spanningshoofdpijn

De laatste tijd had ik heel veel last van overmatig zweten. En dat terwijl ik het altijd erg belangrijk vind om fris en schoon voor de dag te komen. Het is erg vervelend en best wel gênant als zelfs de beste deodorant en de speciaal daarvoor ontworpen en ook best wel dure okselpatches uit de drogisterij al niet meer werken. Daarnaast heb ik ook nog eens last van spanning in het gezicht, wat een vervelend gevoel geeft. Gelukkig valt er tegenwoordig heel eenvoudig aan beide problemen iets te doen!

Verbetering door Botox

Je zou het misschien niet verwachten, maar botuline toxine of zoals het A-merk heet, Botox, is voor beide problemen toch echt de beste oplossing. Dit heb ik gelezen op de website van Kliniek Veldhoven – Injectables. De mensen die daar werken zijn experts op het gebied van dit middel. Botox kan namelijk ook worden gebruikt om ervoor te zorgen dat een zweetklier geen zweet meer aanmaakt. Dat effect kan een half jaar of zelfs een jaar blijven.

Uiteindelijk goedkoper

60 tot 110 euro per maand voor zoiets lijkt duur, maar naast het feit dat je daarmee bespaart op deodorant bespaar je hiermee ook op kleding die anders verpest zou zijn. Daarnaast kun je heel makkelijk twee vliegen in één klap slaan, want door het ontspannen van de spieren in je gezicht met botox komt er ook minder spanning op je gezicht te staan en heb je daar ook minder last van. Door deze opluchting kun je je weer op andere zaken richten. Kijk voor meer informatie op Kliniek Veldhoven – Injectables.