Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Leuke thuishulp in Rotterdam gekregen

thuishulp

Wie zegt dat een leuke thuishulp in Rotterdam moeilijk te vinden is, heeft nooit kennis gemaakt met Uw ZorgCompaan. Dat bedrijf leerde ik kennen via een vriendin en met hen nam ik toen ook direct contact op toen ik naar Rotterdam was verhuisd. In Rotterdam had ik een hulp nodig die mij zou begeleiden in het huishouden en waar ik ook gezellige gesprekken mee zou kunnen voeren. Zo’n persoon is immers een aantal uren per week in je huis, je moet dan wel een beetje op 1 lijn zitten, niet waar?

Hoe dan ook. Met Uw ZorgCompaan kwam ik ook al snel op 1 lijn. Zij hadden een aantal medewerkers die wel zouden voldoen aan mijn plaatje van een thuishulp in Rotterdam en zodoende heb ik met hen kennis gemaakt. Dit was erg prettig, nu wist ik ook vooraf wie bij mij thuis zou komen!

 

thuishulp Zo gezegd, zo gedaan

Heel even was ik bang dat de juiste zorg regelen nog een heel gedoe zou worden in een nieuwe stad. Maar inmiddels heb ik een leuke thuishulp in Rotterdam en daar ben ik ontzettend tevreden mee! Hij doet zijn werk erg goed en heeft ook echt aandacht voor mij als persoon. Het is soms zo gezellig dat wij de tijd vergeten en hij ’s avonds blijft voor het avondeten. Dat was exact wat ik nodig had! Mensen die zo toegewijd zijn aan hun werk zijn absoluut de leukste mensen. Daarom raad ik ook Uw ZorgCompaan aan, voor als jij ook op zoek bent naar hulp of een au pair bijvoorbeeld.

 

thuishulp