Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Massagetafel

Massagetafel

Als je naar een massagesalon gaat dan verwacht je natuurlijk dat je professioneel ontvangen wordt. Als masseuse wil je graag zo goedkoop mogelijk maar wel goede kwaliteit massagetafel. Doordat je mensen op de tafel hebt liggen wil je natuurlijk niet dat het zomaar doorbreekt. Door de variatie die er is zit er voor iedereen wel wat bij. Vaak wil je in de salon een bepaalde sfeer hebben. Je kan verschillende stijlen door elkaar neerzetten maar vaak is het mooier als het toch een geheel is. Je kan voor extra sfeer ook wat extra kussens of een deken of de tafel leggen. 

Online 

Online kan je vaak een massagetafel kopen, wel is het handig om voor jezelf eisen te stellen hoe je het wilt aanpakken. Wat voor een soort, meerdere zones? Of juist gewoon een simpele tafel die staat en niks meer aan doen. De variatie is is reuze en daardoor zit er voor iedereen zeker wel wat bij. Daarnaast kan je er voor kiezen om het in een kleur te laten leveren.  Er zijn verschillende soorten kleuren. Het helpt de salon dus meer sfeer te geven maar je wilt natuurlijk dat diegene ook gewoon comfortabel ligt.   

Massagetafel

Comfort

Als je als masseuse aan de slag gaat dan moet je hier vaak een opleiding voor volgen, dit komt omdat je bezig bent met het lichaam. Je lichaam is gevoelig en zal dus goed moeten worden behandeld. Doordat je verschillende manieren van masseren hebt heb je kans dat niet elke masseuse bij jou past. Je kan er altijd zelf voor kiezen welke massage je wilt. Ze hebben vaak een lijst met een prijs waaruit je kan kiezen. Je bepaald dus zelf welke je wilt en als je het niet fijn vind kan je het zelf aangeven. Je kan dan op een massagetafel liggen en verwend worden.