Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Omgaan met stress met een anti stress behandeling

Burn out

Omgaan met stress, niet iedereen kan het even goed. En dat hoeft natuurlijk ook niet want niet iedereen wordt aan dezelfde stresslevels blootgesteld. Toch krijgen veel mensen in het gewone dagelijkse leven ook te maken met stress. Stress om alle bordjes hoog te houden, stress om de kinderen op tijd om de crèche te krijgen, stress op je werk, stress rond spanningen in relaties en vriendschappen, allemaal momenten die stressvol kunnen zijn. En dan hebben we het nog niet eens over stressvolle situaties zoals ziektes, verhuizingen en geboortes.

Omgaan met stress

Omgaan met stress kan lastig zijn

Omgaan met stress is niet voor iedereen even makkelijk. Sommige mensen hebben zoveel stress dat ze er klachten van krijgen. Het lichaam staat dan continu onder spanning en daar kun je last van krijgen. De belangrijkste remedie tegen stress is ontspanning maar soms is zelfs dat niet meer genoeg. Dan is een dagje vrij niet meer genoeg om tot de diepe ontspanning te komen die je nodig hebt. Als je geen actie onderneemt, steven je af op een burn-out. Gelukkig zijn er ook mogelijkheden om te leren omgaan met stress. Een professional kan je hierbij helpen.

Spanning

Anti stress behandeling

Zo kun je een anti stressbehandeling volgen bij Praktijk Yugen. Deze behandeling is er enerzijds op gericht om jou handvatten te geven om je te leren hoe je om moet gaan met stress en stressvolle situaties. Je leert wat jouw grenzen zijn en hoe je deze kunt aangeven zonder je daar schuldig over te voelen. Daarnaast ervaar je tijdens de behandeling een diepe ontspanning zodat je energielevel weer wordt aangevuld. Oefeningen voor thuis helpen je om thuis te kunnen ontspannen. Wil je ook weten wat Praktijk Yugen voor jou kan betekenen? Bekijk dan de mogelijkheden op de website en maak een afspraak.