Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Waar kunt u een afscheidscadeau vinden dat echt in de smaak zal vallen?

Ik was op zoek naar een leuk afscheidscadeau voor mijn collega’s van mijn werk. Ik heb 20 jaar met plezier bij deze instantie gewerkt maar het was tijd voor mij om met pensioen te gaan. Mijn man en ik hebben namelijk besloten om voor korte of lange tijd in ons vakantiehuis in Frankrijk te gaan wonen. Goed, ik was dus op zoek naar een uniek en leuk afscheidscadeau voor mijn lieve collega’s met wie ik met plezier samen heb gewerkt. Ik ben gaan googlen naar een leuk afscheidscadeau maar kon helemaal niks leuks vinden. Alleen maar flut cadeau’s die veel geld kostten maar helemaal niet leuk zijn, zoals veel te dure chocoladerepen of fotoboeken. Om nou een fotoboek aan mijn collega’s te geven vind ik dus ook weer een beetje te ver gaan. Ik was dus gewoon op zoek naar iets leuks waar mensen echt iets mee zouden doen. Opeens kwam ik terecht op de website van vinobox.nl. Hierop vond ik de leukste wijndozen. Dit leek me een fantastisch idee. Op vrijdagavond dronk ik namelijk met mijn collega’s regelmatig lekkere wijntjes op het zelfde leuke terras in het centrum van Rotterdam. Dit was altijd zo grappig, want hier werden altijd de laatste leuke verhalen verteld, en de roddels die rondgingen. Ik weet dat het sociaal niet verantwoord is om toe te geven dat je roddels leuk vind, maar ik kon er af en toe wel flink van genieten hoor! Maar goed, wijn was dus een fantastisch idee. Ik bekeek de website en er waren dus allemaal leuke wijnboxen te koop als cadeau. Ik vond dit een fantastisch leuk idee en besloot meteen deze wijnboxen te bestellen als afscheidscadeau. Een afscheidscadeau als deze is namelijk wel gewoon uniek en leuk en niet zo saai en slecht als de andere cadeau’s die ik tegenkwam.

Een afscheidscadeau als deze is perfect voor uw collega’s

Voor uw collega’s is dit gewoon het perfecte afscheidscadeau. Het is niet te diepgaand, het is geen rotzooi, en mensen doen er iets mee; opdrinken namelijk. Simpeler dan dit kan het gewoon niet worden toch? Dat vond ik dus ook. Bent u ook op zoek naar een leuk afscheidscadeau? Dan zou ik zeker eens rond gaan kijken op deze website van vinobox.nl. De website is lekker overzichtelijk, u snapt wat de bedoeling is, en het is duidelijk hoe u de wijnboxen als afscheidscadeau kunt bestellen. Het is echt niet ingewikkeld, zelfs niet als u niet goed bent met laptops of computers.

Ik ben hartstikke blij dat ik deze website gevonden heb

Een betere website voor een afscheidscadeau had ik dus niet kunnen vinden, dat blijkt wel uit mijn extreem enthousiaste review natuurlijk. Ik zal nog een laatste keer voor u opsommen waarom ik zo blij ben:

  • De wijnbox is een uniek afscheidscadeau wat anderen niet snel geven;
  • Deze wijnbox is van goede kwaliteit met lekkere wijn dus iedereen zal er zeker van gaan genieten;
  • U hoeft uw collega’s nu geen flut cadeau te geven en kunt gewoon iets nuttigs geven.

Ik raad u dus zeker aan om een wijnbox te bestellen als afscheidscadeau.