Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Wat is Psych-K? 

Dit is een vraag die veel mensen zich dezer dagen stellen. Psych-K is een techniek die gebruik maakt van de kracht van de geest om je te helpen je verdriet te verwerken of emotionele pijn te verzachten. Het kan gebruikt worden voor alles van gewichtsverlies tot carrière succes. In deze blogpost zullen we bespreken wat Psych-K is en hoe het je kan helpen je doelen te bereiken!

Psych-K is een eenvoudige, maar krachtige, zelfhulp techniek die je kan helpen je doelen te bereiken. Het is gebaseerd op de vooronderstelling dat de geest een krachtig instrument is dat kan worden gebruikt om verandering in ons leven te creëren. Psych-K werkt door je te helpen je onderbewuste overtuigingen af te stemmen op je bewuste verlangens. Dit proces kan je helpen om zelf beperkende overtuigingen te overwinnen en je doelen te bereiken.

Als je op zoek bent naar een manier om af te vallen, te stoppen met roken, of een andere positieve verandering in je leven aan te brengen, kan Psych-K je misschien helpen. Er zijn veel verschillende technieken die gebruikt kunnen worden in Psych-K, dus het is belangrijk om een behandelaar te vinden die ervaren en gecertificeerd is in deze modaliteit. Psych-K kan een krachtig middel zijn om positieve veranderingen in je leven aan te brengen, dus als je klaar bent om een verandering teweeg te brengen, overweeg dan om het eens te proberen!

Psych-K is gebaseerd op de vooronderstelling dat de geest een krachtig instrument is dat gebruikt kan worden om verandering in ons leven teweeg te brengen. Dit komt omdat onze gedachten en overtuigingen onze acties en gedragingen beïnvloeden. Als we veranderingen in ons leven willen aanbrengen, moeten we onze gedachten en overtuigingen veranderen. En dit is waar Psych-K om de hoek komt kijken.

Psych-K helpt je om je onderbewuste overtuigingen af te stemmen op je bewuste verlangens. Dit proces kan je helpen zelf beperkende overtuigingen te overwinnen en je doelen te bereiken. Er zijn veel verschillende technieken die gebruikt kunnen worden in Psych-K.

Als je klaar bent om een verandering in je leven teweeg te brengen, overweeg dan om Psych-K eens te proberen! 

Bron: keycounselingamsterdam.nl