Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Welke crème kan ik het beste gebruiken?

natuurlijke gezichtsverzorging 1

Hoewel ook steeds meer mannen er gebruik van maken, is het zeker populair onder de vrouwen: verschillende soorten crèmes, sprays en maskers om de huid mooi, schoon en gezond te houden met een goede Vegan gezichtsverzorging van IK Skin Perfection. Dit weten de grote bedrijven helaas ook. Er worden steeds meer producten ontwikkelt met de belofte dat jouw huid specifiek van dit product gaat stralen. Het kan daarom lastig zijn om te kijken welke crème bij jouw levensstijl en bovendien jouw huid past. Er zijn verschillende merken, dag- en nachtcremes, reinigings en anti-aging crèmes en zo nog meer. Daarom een paar kleine tips om jou verder te helpen in de zoektocht.

Wat is het verschil tussen nacht- en dagcrème?

Een groot verschil waar vaak over getwijfeld wordt is het verschil tussen nacht- en dagcrèmes. Dagcrème is vooral bedoeld om je huid te beschermen en de voeding aan te vullen die ze nodig heeft. Wanneer je bijvoorbeeld veel buiten bent en in de zon loopt, zou je kunnen kiezen voor een crème met zonnefactor erin. Hierdoor voel je je niet ingesmeerd maar loop je wel beschermd rond. Nachtcrème heeft een herstellende functie. Alles waar jouw dagcrème je niet tegen heeft kunnen beschermen, wordt ‘s avonds weer hersteld door de helende kracht van je nachtcrème. Het is aan te bevelen om ze te gebruiken als combinatie voor de beste Vegan gezichtsverzorging van IK Skin Perfection.

Welke crème past het beste bij mijn huid?

Als mensen zijn we allemaal verschillend en hebben we ook allemaal een ander type huid. Hierdoor hebben sommigen meer crèmes nodig dan anderen. Let vooral goed op wat je koopt wanneer je een gevoelige huid hebt. Vermijd hierbij bijvoorbeeld crèmes met parfum er in. Hoewel deze lekker ruiken, kan jouw huid hier sneller geïrriteerd van raken. Bij een vette huid kun je het beste kiezen voor een product dat jouw huid ook goed reinigt, bij een drogere huid kun je juist het beste kiezen voor een product dat de benodigde vocht toevoegt aan jouw huid.