Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Wilt u met een burn-out coach in Amsterdam gaan praten?

Ik ben ongeveer 5 jaar geleden afgestudeerd en ondertussen ben ik dus ook alweer 5 jaar aan het werk als dokter. Ik vind het persoonlijk echt heel erg leuk werk en ik ben dan ook blij dat ik mijn opleiding volledig af heb kunnen ronden en nu elke dag gewoon lekker aan het werk ben. Het is natuurlijk erg mooi werk, maar soms ook heel erg heftig en ik had dat eigenlijk niet verwacht. Ik wist wel dat het heel heftig zou gaan worden, maar ik merk toch wel dat ik me hier niet helemaal op voorbereid had. Aan het begin kon ik er nog erg goed mee omgaan, omdat het toen nog wel meeviel hoeveel verantwoordelijkheid in had, maar nu begin ik het echt steeds moeilijker te worden. Het werd mij een paar weken geleden dan ook echt even helemaal te veel en ik besloot even te stoppen met werken. Ik vind het heel erg lastig om niet te werken, maar aan de andere kant ook erg fijn. Ik ben wel van plan om zeker over een jaar weer te beginnen, maar ik heb daar eigenlijk wel hulp bij nodig. Het leek mij erg fijn om een burn-out coach in Amsterdam te hebben om mij daarbij te helpen. Ik had alleen geen idee hoe ik een burn-out coach in Amsterdam zou kunnen vinden en ik besloot dan ook maar gewoon op het internet opzoek te gaan naar een burn-out coach Amsterdam. Na een tijdje op het internet gezocht te hebben naar een burn-out coach Amsterdam kwam ik op een gegeven moment op de site liberi.nl terecht en daar was ik eigenlijk gelijk al heel erg enthousiast over. Deze site was erg overzichtelijk en het aanbod voor een burn-out coach in Amsterdam was hier ook erg groot. Ik had eigenlijk al snel een burn-out coach in Amsterdam gevonden die helemaal bij mij zou passen en ik besloot dan ook maar meteen een afspraak in de plannen bij deze burn-out coach in Amsterdam. Ik kan niet wachten om hier helemaal boven op te komen en ik hoop dat deze burn-out coach Amsterdam mij daarbij kan gaan helpen.

Ik heb bij dit bedrijf een erg goede burn-out coach in Amsterdam kunnen vinden die mij gaat helpen bij mijn herstel

Ondertussen ben ik alweer een stuk verder in mijn herstel en daar ben ik heel erg blij mee. Ik ben nu al heel erg goed geholpen door mijn burn-out coach in Amsterdam en ik merk dan ook echt het verschil. Ik hoop natuurlijk dat ik zo snel mogelijk weer aan het werk kan, maar ik ben ook zeker van plan om nog lekker even de tijd te nemen voor mijn herstel.

Ik ben heel erg blij dat het steeds een stukje beter met me gaat

Heeft u ook interesse, dan kunt u:

  • Even naar de site liberi.nl surfen
  • Het aanbod op deze site goed bekijken
  • Kijken of deze site ook aan uw eisen voldoet

Ik ben heel erg tevreden over deze mensen.