Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Wilt u ook liever een budget crematie om geld te besparen?

Wij hebben deze week niet zo heel erg leuk nieuwe gekregen en daar zijn we dan ook zeker best wel erg van van slag. Een paar dagen geleden is mijn opa namelijk overleden. Mijn opa was wel al heel erg oud, maar voor zijn leeftijd was hij eigenlijk nog wel heel erg gezond en daarom zagen we het eigenlijk helemaal niet zo erg aankomen. Nu we een paar dagen verder zijn beginnen we het een beetje te beseffen en dat is eigenlijk wel een heel erg lastig moment. Ik probeer me nu vooral veel bezig te houden met het organiseren van zijn afscheid, omdat ik dat nog heel erg graag voor hem wilt doen. Mijn opa had altijd al gezegd wat hij nou wilde doen en hij had ook al alles uitgeschreven. Voor ons is dit natuurlijk erg fijn en makkelijk, zodat we zijn afscheid kunnen organiseren hoe hij het altijd al had gewild. Hij wil graag een crematie en dat gaan we dan ook voor hem regelen, alleen wilde hij absoluut niet dat er geld aan werd uitgegeven. Hij wilde graag een budget crematie, zodat wij met het geld andere dingen zouden kunnen doen. Met zijn wens in ons achterhoofd gingen we dan ook een budget crematie voor hem regelen. We hadden allemaal geen idee hoe we nou eigenlijk een budget crematie zouden kunnen regelen en we besloten dan ook maar gewoon op het internet op zoek te gaan naar een budget crematie. Na een tijdje op het internet gezocht te hebben naar hoe we een budget crematie konden regelen kwam ik op een gegeven moment op de site uitvaartverzorgingdeverbinding.nl terecht en daar was ik eigenlijk gelijk al heel erg enthousiast over. Deze site vond ik erg overzichtelijk en ik kon hier precies vinden hoe een budget crematie in elkaar zal komen te zitten. Ik vond het erg fijn om te weten hoe de budget crematie zou gaan als we het bedrijf zouden regelen en dat sprak ons dan ook erg gaan. We hadden eigenlijk al snel besloten om bij dit bedrijf de budget crematie gingen regelen, vanwege het goede gevoel wat we hierbij kregen. We zijn allemaal heel erg blij dat we deze site hebben kunnen vinden.

Bij dit bedrijf hebben we de budget crematie kunnen regelen van mijn opa

Ondertussen hebben we afscheid kunnen nemen van mijn lieve opa en het was een heel erg mooi moment. De budget crematie was heel erg mooi georganiseerd en eigenlijk precies zoals mijn opa dat altijd had gewild. Ik ben heel erg blij met hoe de dag is verlopen en ik hoop dat ik het nu makkelijker achter me kan laten.

We hebben op een prachtige manier afscheid kunnen nemen van onze lieven opa

Heeft u ook interesse, dan kunt u:

  • Even naar de site uitvaartverzorgingdeverbinding.nl surfen
  • Deze site eens even goed bekijken
  • Alle info die op deze site te vinden is eens even goed doorlezen

ik ben heel erg tevreden over de goede service van dit bedrijf en ze stonden echt voor ons klaar.