Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Zoekt u naar woningontruiming? Klik hier!

seniorenhulp-nederland-logo

vervoer-seniorenhulpAl een tijdje zit ik erover na te denken om mijn moeder te verhuizen naar een woning dicht  bij mij in de buurt. Zij is namelijk al wat ouder geworden. Uiteindelijk heb ik dit dan ook kunnen realiseren. Wij hebben in de buurt een leuk appartement gevonden waar mijn moeder ook graag wilde wonen. Nu moesten wij alleen een Woningontruiming regelen. Dit kunnen wij namelijk niet zelf doen. Daarom hebben wij iemand nodig die ons met de woningontruiming kan helpen.

Internet

Op het internet kwam ik veel bedrijven tegen die mij op de juiste manier konden helpen. Toch hadden zij niet allemaal een even goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Ook hebben veel bedrijven weinig goede service. Toch is er een bedrijf die ver boven de rest uitsteekt. Dit bedrijf weet duidelijk hoe je het beste een woning kan ontruimen. Seniorenhulp Nederland heeft mijn vertrouwen al gewonnen. Zij voldoen zeker aan mijn voorwaarden. Daarom heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf.

Contact

De telefoon werd vriendelijk opgenomen. Gedurende het gesprek werd ik netjes door een van de medewerkers van het bedrijf te woord gestaan. Geweldig! Nu wisten mijn moeder en ik duidelijk waar wij aan toe waren. Ook hebben wij een compleet beeld gekregen, van hoe de verhuizing er uit gaat zien. Dit heeft ons enorm veel tijd gescheeld. De volgende week begonnen wij al met verhuizen! Dit bedrijf raden wij dan ook zeker aan bij vrienden en familie.