Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Mini urnen van natuursteen; Uniek en natuurlijk.

 

De medewerkers van UitvaartUniq.nl staan voor u klaar bij het zoeken naar & vinden van een mooie tastbare herinnering aan uw overleden dierbare. Met een serie blogartikelen gaan wij dieper in op verschillende ‘type urnen’, dit maal mini urnen van natuursteen.

filigree-kandelaar-mini-urn-naturel-polyresin

Natuursteen is een populair materiaal voor urnen, redenen hiervoor zijn o.a. het unieke karakter, de duurzaamheid en de natuurlijke uitstraling. Daarnaast zijn mini urnen van natuursteen veelal binnen & buiten te plaatsen, evenals te voorzien van een gravure. Binnen het (online) assortiment van UitvaartUniq.nl vindt u diverse prachtige mini urnen van natuursteen. Erg bijzonder zijn de kleine ‘kubus urnen’  van leisteen. Met een lengte van ruim 6 cm en een breedte van ruim 5 cm, een strakke vormgeving, het donkere leisteen en de subtiele afbeeldingen stuk voor stuk prachtig. U heeft de keuze uit een viertal afbeelden met sterke symboliek; vliegende vogels, kruis, roos en graan. Maar wanneer een traditionele vormgeving en uitstraling gewenst is, zijn de mini urnen van marmer zeker het overwegen waard. De prachtige traditionele kruikvorm bijvoorbeeld, uitgevoerd in 4 tinten marmer (wit, creme, teakhout en zwart). Maar ook de mini urn van marmer zijn verkrijgbaar in een bijzondere vormgeving, wat denkt u van de piramide vormige mini urn van marmer, verkrijgbaar in diverse kleurtinten, waaronder jade, honing en rose. En indien u op zoek bent naar een natuurlijke mini urn, moet u zeker een kijkje nemen bij de mini urnen van edelsteen, verkrijgbaar in diverse vormen waaronder de staande en liggende steen, maar ook in hartvorm, buddha vorm, olifanten vorm en prachtige bolurnen van onder andere jaspis, rozenkwarts, dumorturiet en tijgerijzer.

 

Altijd een passende natuurstenen mini urn bij UitvaartUniq.nl; Voor een herinnering aan uw overleden dierbare. Wilt u meer weten, heeft u vragen of wenst u een gericht advies? De medewerkers van UitvaartUniq.nl staan voor u klaar.