Zelf Zorgnet

Gezondheid – Zorg – Medisch

Mooie locatie voor het opbaring van een overledene

Iedereen wilt altijd het beste voor een opbaring overledene. Vaak gebeurt dit in het ziekenhuis of een verzorgingstehuis waar diegene is overleden. Maar tegenwoordig willen mensen een wat intiemer afscheid hebben en gaan daarvoor dan naar  De Kleine Poort. Hier bestaat de mogelijkheid om de hele dag bij de overleden persoon te blijven. Normaal wanneer je dit door een rouwcentrum laat verzorgen zijn er maar een paar momenten om vaarwel te zeggen en dan is het vaak maar een half uur. Dit was de eerste keer dat ik van iemand afscheid heb mogen nemen vanuit een blokhut.  

Zeer mooie uitvaart

Wat was het een mooie uitvaart van mijn oom. Nog nooit heb ik op deze manier afscheid mogen nemen van een persoon. De opbaring van de overledene was ook zeer bijzonder. Dit kwam omdat je in een blokhut, waar tevens een bankstel en een keukentje aanwezig waren, in alle tijd vaarwel te kunnen zeggen.

Wil jij ook op een zeer bijzondere manier een uitvaart te regelen, maak dan een afspraak met één van de medewerkers van De Kleine Poort. Hier kunnen zij je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Voor mijn familie en voor mijzelf was het een bijzondere ervaring om iemand op deze wijze naar de rustplaats te brengen.